Køb dæk og fælge til en god pris

Køb dæk og fælge til en god pris

Hvis du leder efter dæk og fælge i en høj kvalitet, behøver du ikke lede længere. I vores webshop finder du et bredt udvalg af dæk og fælge til konkurrencedygtige priser. Vi har base i Hjortshøj nær Aarhus, og vi er klar til at levere førsteklasses service til alle vores kunder.

Besøg vores webshop

Din lokale leverandør af fælge og dæk

Pumba Dæk har et bredt udvalg af dæk, der passer til forskellige bilmærker og modeller. Vores webshop gør det nemt for dig at sortere efter mærke og model, og vores sortiment inkluderer både sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk. Vi tilbyder også et bredt udvalg af fælge, der passer perfekt til din bil.

Vi har åbent alle ugens dage efter aftale for at sikre, at vi kan yde den bedste service, når det passer dig.

Med eller uden montering

Vi forstår, at vores kunder har forskellige præferencer, og derfor giver vi dig mulighed for at vælge at købe dine dæk både med og uden montering. Pumba Dæk ejes af Lars, der er uddannet mekaniker og har over 25 års erfaring inden for montering af dæk og fælge. Du kan derfor trygt stole på, at dit køretøj er i kyndige hænder, hvis du ønsker at få monteret dine fælge og dæk.

Kompletsæt klar til brug

Ved køb af komplette sæt bliver dækkene monteret på fælgene, afbalanceret og er klar til brug. Vi gør det let for dig at få dine nye dæk og fælge installeret på din bil, så du kan komme ud på vejen igen uden besvær.

Har du spørgsmål til vores fælge og dæk?

Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 60 68 99 88, hvor vi står klar til at besvare dem. Du kan også sende en mail til lars@pumbadaek.dk. Så svarer vi dig hurtigst muligt.