Billige dæk og alufælge

Billige dæk og alufælge

Er du på udkig efter billige dæk og fælge? Så er du kommet til det rette sted.

I vores webshop finder du et stort udvalg af dæk og fælge til konkurrencedygtige priser. Med base i Hjortshøj nær Aarhus fokuserer vi på at levere kvalitets dæk og fælge kombineret med førsteklasses service.

Besøg vores webshop

Din lokale leverandør af billige dæk og fælge

Pumba Dæk tilbyder en bred vifte af dæk og fælge, der passer til forskellige bilmodeller og mærker. Vores brugervenlige webshop gør det let for dig at finde billige dæk og alufælge ved at filtrere efter mærke og model. Vi tilbyder også billigt dækskifte, og vi holder åbent alle ugens dage efter aftale for at imødekomme dine behov.

Valgfri montering

For at imødekomme forskellige præferencer giver vi dig friheden til at vælge mellem at købe billige dæk med eller uden montering. Pumba Dæk, ejet af den erfarne mekaniker Lars, sikrer dig over 25 års ekspertise inden for montering af dæk og alufælge. Du kan derfor trygt stole på, at dit køretøj er i kyndige hænder, hvis du ønsker at få monteret dine billige dæk og alufælge.

Kompletsæt klar til brug

Ved køb af komplette sæt bliver dine billige dæk monteret på alufælge, afbalanceret og er klar til brug. Vi gør det nemt og prisvenligt for dig at få dine nye dæk og alufælge installeret på din bil, så du kan komme ud på vejen igen uden at sprænge budgettet.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 60 68 99 88, hvor vi står klar til at besvare dine spørgsmål om vores billige dæk og fælge. Alternativt kan du sende en mail til lars@pumbadaek.dk, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.